Over Snoepdoos

Wat is Snoepdoos?

Snoepdoos is een concept bedacht door 2 snoepdozen, voor snoepdozen! Wij ontwikkelde een unieke snoepervaring om snoepers op een verrassende en leuke manier kennis te laten maken met lekkere en onbekende snoepjes. Een hele wereld zal voor je open gaan!

Met een Snoepdoos abonnement op zak moet je nooit meer naar de supermarkt voor je snoep, nooit meer te twijfelen wat je wil en nooit meer naar de speciaalzaak (Helaas een uitstervend fenomeen…) voor dat ene unieke snoepje. Je hoeft enkel maar te bestellen en Snoepdoos begeleidt je naar jouw snoepavontuur!

Wat zit er in een proefpakket?

Elk proefpakket bevat 9 voedselveilige zakjes. Deze zakjes zijn gevuld met.. Je raadt het goed: snoep! Zo zit er tot 675 gr lekkers in een proefpakket! Ook hier houden we rekening met jouw voorkeur.

Wat zit er in een Snoepdoos?

Elke snoepdoos wordt samengesteld op basis van jouw uniek smaakprofiel. Een Snoepdoos bevat 3 snoeppotten, elk royaal gevuld met snoep van één soort. Bovendien krijg je ook nog een 4de verrassing in de vorm van enkel verpakte snoepjes of een zakje. Zo krijg je tot 1500 gr snoep in een Snoepdoos! En net zoals bij het proefpakket blijven we rekening houden met jouw voorkeur die je hebt opgegeven bij de bestelling van je proefpakket.

Hoe geef ik een Snoepdoos cadeau?

De Snoepdoos Cadeau ervaring is een heel persoonlijk cadeau dat bestaat uit maar liefst 2 heerlijke pakketten: het Proefpakket en de Snoepdoos! Wanneer je een Snoepdoos ervaring cadeau doet volg je de stappen op de website en neem je zelf het eerste Proefpakket in ontvangst. Zo kan jij het overhandigen en de glimlach in ontvangst nemen!

Je hebt de mogelijkheid om als schenker een leuke boodschap mee te geven aan de gelukkige. Wij drukken je boodschap op de Snoepgids die zich in het eerste proefpakket bevindt. Wees lief, origineel, grappig!

Wanneer de gelukkige het proefpakket in ontvangst neemt, kan hij/zij via de instructies op de Snoepgids de snoepervaring starten. Hij/zij zal de dag na het aanmaken van een account op www.snoepdoos.be een mail ontvangen om het proefpakket te reviewen. 5 dagen later wordt de Snoepdoos samengesteld op basis van de review. Wanneer de gelukkige een abonnement gekregen heeft gaat het vanaf dan verder als een normaal abonnement.

Ontdek meer over de Snoepdoos Cadeau ervaring

Hoe snoep je bij Snoepdoos?

Als nieuwe klant dien je bij je eerste bestelling aan te geven of je ergens allergisch voor bent.

Vervolgens stuurt Snoepdoos jou een proefpakket op, dat rekening houdt met jouw aangegeven allergieën. In dit proefpakket zitten 9 gevarieerde soorten snoep. Een paar dagen na het ontvangen van dit proefpakket ontvang je een e-mail waarin wordt gevraagd om feedback op de snoepjes te geven.

2 weken na het ontvangen van je proefpakket stellen wij jou snoepdoos samen gebaseerd op de feedback die je gegeven hebt. Deze snoepdoos wordt diezelfde dag verzonden.

Indien je ooit al een proefpakket ontvangen hebt, krijg je bij de volgende bestelling direct een snoepdoos.

Waarom kan ik zelf de inhoud van mijn Snoepdoos of Proefpakket niet kiezen?

Je gaat verbaasd zijn hoe leuk het is om el-ke maand een Snoepdoos met geheime inhoud geleverd te krijgen. Bij elke Snoepdoos verrassen we jou èn leren we van je! Zo bepalen we jouw unieke Snoepdoos smaakprofiel en stellen dan jouw unieke Snoepdoos samen.

Kan ik enkel een Proefpakket of enkel een Snoepdoos cadeau doen?

Snoepdoos is een èchte ervaring en dus enkel de volledige ervaring kan geschonken worden.

Waarom kan ik niet enkel een proefpakket bestellen?

Als je enkel een proefpakket zou kunnen bestellen mis je de hele snoep-ervaring! Er is niets fijners als verrast worden met unieke snoepjes die helemaal aangepast zijn aan jouw smaakprofiel!

Ik heb een allergie, intolerantie of specifieke voorkeur, wat nu gedaan?

We denken aan je! Bij de bestelling van je proefpakket wordt er aan je gevraagd of je bepaalde ingrediënten wenst te mijden. Jouw voorkeur nemen we lekker mee bij het samenstellen van jouw Proefpakket of Snoepdoos.

Hebben jullie ook chocolade?

Ben je een chocoholic? Top! Helaas moeten we je zoete tand nog even laten wachten. We willen graag producten leveren die in onberispelijke staat zijn, en met de zomertemperaturen is dat helaas niet mogelijk. Maar geen vrees, we hebben veel in petto voor als de temperaturen weer zakken!

Schrijf je in voor de choco-alert:


* Verplichte velden

Kan ik in plaats van een proefpakket niet direct een snoepdoos bestellen?

Bedankt voor het vertrouwen, snoeper!
Voordat je een gepersonaliseerde Snoepdoos kan ontvangen willen wij je eerst leren kennen.
Het proefpakket is immers het begin van jouw unieke smaakprofiel. Met het proefpakket krijg je al een voorsmaakje van de variatie aan smaken, texturen, kleuren en vormen. Door het creëren van een smaakprofiel weten we perfect wat jij (niet) graag hebt, welke ingrediënten je wenst te vermijden,.. En… dan kunnen we je telkens aangenaam verrassen met jouw Snoepdoos.

Waarom moet ik feedback geven op mijn bestelling?

Er is maar 1 reden! Elke keer je ons feedback geeft evolueert je smaakprofiel. Snoepdoos wil je graag zo goed mogelijk kennen zodat elke snoepdoos die je ontvangt, perfect op jou afgestemd is!

Waarom zit er maar één soort snoep in elke pot?

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je koopt een gemengde snoepzak, legt hem in de kast en een week later begin je er van te smullen om te beseffen dat alles hetzelfde smaakt. Een zoet snoepje is zuur geworden. Een ongesuikerd snoepje is toch gesuikerd. Elk van onze snoepjes heeft een unieke smaak, textuur en kwaliteit die we graag willen bewaren! We geloven er in dat je enkel op deze manier optimaal kan genieten van elk snoepje.

Hoe bewaar ik jullie snoepjes het best?

Onze snoepjes hebben het het liefst dat je ze in hun snoeppot donker en koel bewaart, maar ook niet te koel zoals bv in de koelkast. Zo blijft de textuur en smaak optimaal!

Hoe verwerk ik het afval?

Hé, die vraag stellen wij ons ook! Leuk om te horen dat ook jij aan jouw ecologische voetafdruk denkt! Om op je vraag te beantwoorden: de snoepjes eet je best op, beide dozen zijn van eerlijk karton en de zakjes van het Snoepdoos proefpakket zijn gemaakt van gerecycleerd papier.

Jouw Snoepdoos potjes zijn van PET plastiek gemaakt. Dit kan gerecycleerd worden tot flessen, textiel, bootzeilen, auto-onderdelen, vulling voor in je winterjas, bouwmaterialen en vele anderen. Meer info over PET recyclage vind je hier: www.petcore.org

De Snoepdoos bubbeltjeswrap is helaas niet recycleerbaar, wel zorgt de wrap ervoor dat de versheid van je snoep bewaard wordt en de temperatuur op peil blijft tijdens het transport.

Wat als ik geen review invul van mijn vorige doos (proefpakket of snoepdoos)?

Je ontving je eerste proefpakket:
In dit geval sturen wij 3 dagen later een mail om een review te geven van de 9 snoepjes in je proefpakket. Hier baseren wij ons immers op, zo kiezen wij de inhoud van jouw unieke snoepdoos! Wanneer je hier niet op reageert en dus geen review invult, volgt een week later een mail om je hier aan te herinneren. Indien je hier ook niet op reageert kunnen we helaas geen rekening houden met je smaakprofiel. We sturen je dan een snoepdoos op waarvan wij denken dat hij je zal smaken.

Je ontving een snoepdoos:
5 dagen na het ontvangen van je snoepdoos sturen we je een mail om een review te geven van de snoepjes in je snoepdoos. Wanneer je hier niet op reageert volgt een week later nog een mail om je hier aan te herinneren. Indien je geen feedback geeft op je vorige snoepdoos baseren wij ons op de feedback die we tot dan hebben ontvangen. Als je helemaal geen feedback hebt gegeven kunnen we helaas geen rekening houden met je smaakprofiel en worden we creatief ;-).

Abonnementen

Welke abonnementen bieden jullie aan en hoe werken ze?

Met Snoepdoos kan je alle kanten uit! De die-hard snoepers raden we een échte Snoepdoos ervaring aan: het abonnement. Ben je wat voorzichtiger, dan ga je voor een éénmalige bestelling. Wat je ook kiest, elke Snoepdoos ervaring begint met een verrassend proefpakket waarop we het begin van je Snoepdoos smaakprofiel baseren.

Aanvullend kan je kiezen voor een Snoepdoos abonnement. De lengte van de abonnementen variëren van 3, 6 tot 12 maanden. Hoe langer het gekozen abonnement, hoe meer je bespaart en hoe beter we je leren kennen! We vragen je namelijk na elke levering om ons feedback te geven! Hierdoor wordt je smaakprofiel bij elke levering beter en beter afgestemd op jouw smaak!

Kan ik meerdere abonnementen bestellen?

Dit kan! Maak een nieuwe account aan zodat we jou opnieuw een proefpakket kunnen opsturen. Hierdoor leg je dan de basis voor een nieuw smaakprofiel en ook een nieuw abonnement.

Ik heb een abonnement gekozen maar heb me bedacht voor dat ik ze effectief betaald heb, hoe kies ik een andere formule?

Dat is niet erg! Als je bovenaan rechts naar je winkelmandje gaat, kan je de eerst gekozen formule verwijderen. Hierna kan je dan opnieuw de formule kiezen die je graag wilt.

Wanneer word ik aangerekend als ik een abonnement heb?

Indien je hebt gekozen voor éénmalige betaling wordt het volledige abonnement direct afgerekend. Bij maandelijks wordt, indien je een nieuwe klant bent, je kredietkaart of PayPal rekening op 14 dagen na verzending van je proefpakket aangerekend voor je Snoepdoos. De daaropvolgende snoepdoos wordt 30 dagen hierna aangerekend. Vanaf je 2de bestelling wordt de eerste snoepdoos onmiddellijk aangerekend. Elke daaropvolgende doos wordt 30 dagen na de vorige doos aangerekend.

Kan ik mijn abonnement opzeggen?

Oh, wat jammer om te horen dat je je abonnement wenst op te zeggen! Nu, je kan er zeker een goede reden voor hebben.

Je kan je abonnement opzeggen van zodra je het proefpakket + 1 snoepdoos ontvangen hebt. Stuur een mailtje naar info@tps.patri.be en we hebben het er over! Let wel dat je minimum 4 dagen voor de volgende betaaldatum moet opzeggen zodat we de annulatie nog kunnen verwerken voor je volgende doos wordt voorbereid.

Betaling

Welke betaalmiddelen zijn bruikbaar?

Indien je kiest voor een maandelijkse betaling kan je enkel betalen met kredietkaart of paypal. Het is ook mogelijk maandelijks te betalen indien je geen kredietkaart hebt. Hiervoor gebruik je PayPal. Je kan je bankrekening koppelen aan je PayPal account en zo zal er elke maand vanuit je bankrekening een betaling gebeuren. Hiervoor kan je naar www.paypal.be. Voor een éénmalige betaling (met 10% korting) kan je kiezen voor kredietkaart, paypal, en bancontact.

Kan ik ook éénmalig betalen?

Tuurlijk! En nog beter zelfs, je krijgt er nog eens 10% korting bovenop!

Mijn betaling is mislukt, wat nu?

Hmm, dat is vreemd, dat zou normaal niet mogen gebeuren. Stuur een mailtje naar info@tps.patri.be of praat met Snoepdoos op Facebook en we bekijken het zo snel mogelijk voor je!

Verzending & levering

Kan ik een Snoepdoos Cadeau laten leveren bij iemand anders?

Dat kan zeker! Standaard leveren wij de Snoepdoos Cadeau ervaring bij jou. Wanneer je toch kiest om het te laten leveren bij de gelukkige kan je als verzendadres een ander adres opgeven bij je bestelling. We raden wel aan om de persoon te verwittigen dat er een pakketje onderweg is, anders zou de levering wel eens kunnen mislopen.

Zijn er verzendkosten?

Wat zijn verzendkosten?*

* Neen, wij rekenen géén verzendkosten aan 😉

Wanneer en hoe zal mijn bestelling verzonden worden?

Als je hebt besteld voor 16u wordt je bestelling (voor jezelf of als cadeau) op dezelfde dag verzonden en zal hij onder normale omstandigheden de dag erna toekomen. Wij gebruiken de bekende partners zoals: Bpost, DPD, UPS, …

Wanneer wordt mijn maandelijkse doos verzonden?

Geen zorgen! We doen ons best dat je geen dag te lang moet wachten. Je volgende doos wordt 30 dagen na je vorige Snoepdoos verzonden. Is je snoep al op voor je volgende Snoepdoos er aan komt? Ga dan naar je dashboard en bestel een extra doos aan dezelfde prijs als je maandelijkse doos!

Word ik verwittigd als mijn doos verzonden is?

Natuurlijk! We houden je op de hoogte van elke stap in het proces!

Mijn doos is niet aangekomen! Wat moet ik doen?

Oh nee!
Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar dozendienst@tps.patri.be met jouw ordernummer en dan sturen we onze dozenpolitie erop af!

Je kan ook onderstaand formulier gebruiken.
* Verplichte velden

Klachten

Ik ben niet tevreden?

Ben je niet tevreden over je Snoepdoos of Proefpakket? Vertel het mij dan in geuren en kleuren, samen zoeken we naar een oplossing! Je kiest zelf hoe je contact opneemt:

Stuur een mailtje naar info@tps.patri.be

Praat met Snoepdoos op Facebook

Of stuur een bericht via onderstaand formulier.
* Verplichte velden

Kan ik mijn doos terugsturen?

Jammer dat je al dat lekkers zou willen terugsturen! Helaas kunnen we geen proefpakket of snoepdoos terugnemen omdat het over eetbare goederen gaat. Maar neem contact met ons op via Facebook of dozendienst@tps.patri.be en dan kijken we wat we voor je kunnen doen!

Kan ik mijn Snoepdoos abonnement opzeggen?

Wat jammer om te horen dat je je Snoepdoos abonnement wilt opzeggen!
Je kan er zeker een goede reden voor hebben en ik luister graag naar je feedback. Let wel, je kan pas je abonnement opzeggen na het ontvangen van je proefpakket en je eerste snoepdoos.

Stuur een mailtje naar info@tps.patri.be. Let wel dat je minimum 4 dagen voor de volgende betaaldatum je Snoepdoos annuleert. Zo kan ik de annulatie nog verwerken vòòr ik je volgende Snoepdoos samenstel.

Dashboard

Hoe krijg ik toegang tot mijn account?

Je kan inloggen of registreren door op onderstaande knop te klikken.

Klik hier

Hoe pas ik mijn gegevens aan?
  • Log in
  • Ga naar je dashboard
  • Klik op ‘Adressen’ of ‘Accountgegevens’
  • Eet snoepjes
Ik wens graag mijn betaalbewijzen te zien. Kan dat?

Jazeker! Als je naar je dashboard gaat en vervolgens naar bestellingen krijg je een overzicht van al je betaalbewijzen.

Hoe verander ik mijn adres wanneer ik verhuis?

Als je verhuist kan je best zo snel mogelijk je adres aanpassen in je dashboard bij ‘Adressen’. Als je dit minimum 2 dagen voor de levering van je volgende doos doet komt je doos aan op het nieuwe adres.

Heb je een andere vraag?

Stel ‘m hier en we nemen snel contact met je op!
* Verplichte velden